Раді вітати Вас на сайті нашого освітнього закладу!

З причини оновлення сайту, інформацію про діяльність Новогуйвинської гімназії із 2020 - 2021 навчального року розміщено за посиланням: http://nvg-school.site

Зверенення селищного голови Новогуйвинської селищної ради щодо поведінки під час карантину

Наказ про запровадження карантину у Новогуйвинській гімназії

У зв'язку з епідеміологічною ситуацією заняття у "Школі майбутніх першокласників" тимчасово призупинені. Про відновлення роботи буде повідомлено додатково.

Увага батькам!

Новогуйвинська гімназія розпочинає роботу з прийому учнів до першого класу.

Пропонуємо набір до класів НУШ та класів за проектом «Інтелект України». Згідно чинного законодавства України зарахування до навчання відбувається без конкурсного випробування, безкоштовно, благодійні внески відсутні.

З повагою директор гімназії Людмила МОЗГОВИХ

/Files/images/IMG_6646.jpg

Новогуйвинська гімназія – це інноваційний навчальний заклад, у центрі діяльності якого є особистість дитини, а результатом - оновлення та відродження інтелектуального потенціалу України, людини духовної, людини-патріота.

СТАТУТ НОВОГУЙВИНСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЕТАПИ СТАНОВЛЕННЯ ГІМНАЗІЇ:

І етап: 1982 рік - Новогуйвинська середня школа
ІІ етап: 1995 рік - Новогуйвинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
ІІІ етап: 2004 рік - Новогуйвинська гімназія. За наказом обласного управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації №186 від 30 травня 2008 року гімназія одержала статус експериментального навчального закладу регіонального рівня "Проектування особистісно-розвивального змісту навчально-виховного процесу в загальноосвітньому навчальному закладі". 2011 рік: Новогуйвинська гімназія атестована оцінкою "Атестовано з відзнакою"

ФІЛОСОФІЯ ГІМНАЗІЇ: "Усе тече, все змінюється", - стверджують філософи. Та незмінним залишається потяг людини до знань. Ще Сократ говорив, що немає нічого важливішого, ніж самоосвіта й освіта своїх ближніх. Відтоді минуло чимало століть, але проблеми освіти не лише не втратили актуальності, а й стали визначальними для людства. Тож знову й знову невгамовний шкільний дзвоник кличе дітей у Країну Знань. І поспішають вчителі, молоді й сивочолі, до своїх класів. І кожного разу – все, як уперше. Дитячі очі, кмітливі й вдумливі, усміхнені й сумні, насторожені й уважні... Вони дивляться на вчителя й чекають, чекають нових відкриттів. Вони вірять, що їхні мрії стануть реальністю.

Якщо Ви хочете стати гарним учнем нашої гімназії, знайте свої права і виконуйте свої обов'язки!

Заходи

У цьому розділі немає заходів.

Всi заходи

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2019 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031